Safenames Blog
Qëndro i tanishëm mbi tema të rëndësishme që ndikojnë domain portofolin tuaj dhe markat në internet

Trademark Sunrise për një të rezervuar (1) dhe dy (2) emrat e domain letër për co.uk,. Me.uk. Org.uk do të fillojë në e mërkurë, dhjetor 1, 2010 dhe vazhdon deri më 17 janar 2011. Aplikimet gjatë Sunrise janë duke u përpunuar nga Nominet, regjistri në Mbretërinë e Bashkuar.

Kjo është një mundësi për mbajtësit e markës tregtare në Mbretërinë e Bashkuar për të siguruar shumë të paharrueshëm emrat e domain të shkurtër që përputhen me markat e tyre. Për shembull, AA.co.uk, A.org.uk dhe 4.me.uk janë të mundshme nëse trademark tuaj pikërisht ndeshjet emrin e domain. Markë tregtare për të gjitha kërkesat e regjistrimit gjatë periudhës Sunrise do të vërtetohet nga agjenti i regjistrit të validimit, firma e pavarur e ligjit IP.

Një listë e plotë e fushave në dispozicion për të dalë dhe çdo përjashtime janë të detajuara këtu: http://www.nominet.org.uk/registrants/aboutdomainnames/reserved/releaselist/

Kjo fazë përbëhet nga një proces dy aplikimit fazë.

Faza 1
Mbajtësit e të drejtave Trademark kanë deri në mesditë (GMT) më 17 janar 2011 për të aplikuar për një sferë që përputhet me markën e tyre me anë të një gjendjes civile Nominet.

Faza 2
Aplikantët do të kenë të drejtat e tyre IP kontrollohen nga CMS Cameron McKenna, agjent vlerësimit Nominet do të jetë duke përdorur për këtë proces. Aplikantët do të duhet të ofrojë dëshmi për përdorimin e markës tregtare në Britani të Madhe para 1 janar 2008. Afati i fundit për të aplikuar për të CMS Cameron McKenna që të kenë të drejta të IP vlefshme është mesditë (GMT) më 31 janar 2011.

Aplikacionet e shumëfishta: Në çdo fazë, ku ka dy ose më shumë kandidatëve të kualifikuar për një emër domain, një proces i hapur ankand do të përdoret për të vendosur aplikantin të suksesshëm, me çdo fitimet shkojnë në Nominet Trust.

Taksa e regjistrimit Sunrise për domenet e rezervuara shkurtër është $ 300 për 2 vjet. Kjo përfshin tarifat NIC prej $ 100 nëse e suksesshme. Nëse pasuksesshme në regjistrimin e domain, pagesa Nic do të rimbursohen. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me procesin. UK Drejtat të regjistruar Sunrise, ju lutem kontaktoni Safenames menaxherin e llogarisë tuaj.

Ju mund të kontaktoni zyrën Safenames në Mbretërinë e Bashkuar në +44 1908 200022 dhe emeasales@safenames.net , ose Safenames zyrës së SHBA në +1.703.574.5313 dhe nasales@safenames.net .

Nëse ju nuk jeni një mbajtës i regjistruar shenjë tregtare që plotëson këto kritere që ju nuk mund të aplikoni në këtë fazë. Ju do të duhet për të aplikuar si në fazën Sunrise drejtat të paregjistruar mëvonshëm ose fazën landrush.


Arkiv

Përkthyes

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flag
German flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flag
Greek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flag
Finnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flag
Serbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flag
Estonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag