Safenames Blog
Qëndro i tanishëm mbi tema të rëndësishme që ndikojnë në portofolin e domain dhe markave në internet

NOMINET regjistrit për Uk hapësirë ​​domain name njoftoi se ka ndryshuar rregullat e veta për regjistrimin e domain dhe do të lejojë lirimin e 1 karakter, 2 letër dhe fusha të tjera të rezervuara më parë. Detajet e plota të procesit për lirimin e këtyre domain ende nuk janë botuar, por Safenames do të vazhdojë të ndjekë zhvillimet e këtij njoftimi dhe do të sigurohet më të reja si ato të bëhen të disponueshme.

Tregues fillestar është se NOMINET do të bëjë çdo përpjekje për të siguruar lirimin e një të rregullt dhe të drejtë dhe do të respektojë çdo organizatë apo individ me të drejtat e mëparshme. Besohet se NOMINET do të mbajë një agim dhe tokës procesin rush dy faza të cilat ka të ngjarë të përfshijë një ankand në qoftë se partitë e shumta të urdhërojë të njëjtin emër.

Faza e parë agim është planifikuar të fillojë para fundit të vitit 2010 regjistrit pret të publikojë detajet e plotë të procesit të lirimit më 1 nëntor 2010.

Një listë e plotë e fushave që janë duke u lëshuar është e mund të gjenden në http://www.nic.uk/registrants/aboutdomainnames/reserved/releaselist/ .

Safenames do të ndihmojë ndonjë kompani apo organizatë që është e interesuar në regjistrimin e një prej këtyre emrave. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem kontaktoni Safenames menaxherin e llogarisë tuaj, ose të na kontaktoni në + 44-1-908-200022 ose emeasales@safenames.net ose në + 1-703-574-5313 ose nasales@safenames.net .

Regjistruar Sunrise Të drejtat Faza UPDATE:

Faza Sunrise të Drejtat e regjistruar për lirimin e domeneve të rezervuara shkurtër do të hapet në mesditë 1200 GMT më 1 dhjetor 2010 Procesi i aplikimit do të mbyllet në mesditë 1200 GMT më 17 janar 2011, dhe procesi validation drejtat IP do të mbyllet në mesditë 1200 GMT, të 31 janar.

Faza Sunrise të Drejtat e regjistruar është për mbajtësit e tregtisë regjistruar shënon zbatueshëm në Britani të Madhe pikërisht të ngjashëm me domain të shkurtër duke u vënë në dispozicion (duke përjashtuar co.uk prapashtesë, org. UK etj) dhe në fuqi më 1 janar 2008 dhe të cilët mund të japin prova të përdorimit në mirëbesim në Mbretërinë e Bashkuar në ose para datës 1 janar 2008, sipas kërkesës së një të drejtave IP validation vlerësues të pavarur.

Nëse ju nuk jeni një mbajtës i regjistruar shenjë tregtare që plotëson këto kritere që ju nuk mund të aplikojnë në këtë fazë. Ju do të duhet të zbatojë ose në fazën Sunrise drejtat e paregjistruar apo fazën landrush.


Arkivi

Përkthyes

English flagItalian flagKorean flagChinese (Simplified) flagChinese (Traditional) flagPortuguese flag
German flagFrench flagSpanish flagJapanese flagArabic flagRussian flag
Greek flagDutch flagBulgarian flagCzech flagCroatian flagDanish flag
Finnish flagHindi flagPolish flagRomanian flagSwedish flagNorwegian flag
Catalan flagFilipino flagHebrew flagIndonesian flagLatvian flagLithuanian flag
Serbian flagSlovak flagSlovenian flagUkrainian flagVietnamese flagAlbanian flag
Estonian flagGalician flagMaltese flagThai flagTurkish flagHungarian flag